Over BevePro

Het bedrijf BeVePro Consultancy BV als volgt:

Be        –           staat voor Bescherming

Ve        –           staat voor Versterking

Pro       –           staat voor Producten

Consultancy      staat voor expert, adviseur, begeleider bij projecten waar het gaat om versterk maatregelen van bouw constructies

Het marktsegment waar BeVePro werkzaam is in het kort uitgedrukt in de GWW sector, constructies bestaande uit, hout-, staal-, asfalt- en beton waar versterkmaatregelen nodig zijn is onze potentie te vinden.

Wij houden ons bezig met Externe lijmwapening bestaande uit Koolstof of staal (memory-steel), wij vertegenwoordigen producten op basis van koolstofvezels en hebben hiervoor een exclusieve dealers contract.

Wij vertegenwoordigen mbt versterkings materialen A-Merken zoals Re-Fer Strengthening Solutions en Isosport CFK Lamellen,. Producten die hierbij horen vertegenwoordigen wij ook, denk aan epoxy-lijmen, brandwerende mortels, Aslan– glasvezelstaven.

Wij vertegenwoordigen Galvashield producten tbv Kathodische Bescherming, (CP products Vector Corrosion/Fortius)

Daarnaast brengen wij producten van PTB Compaktuna op de markt en andere producten welke toepassing vinden bij waterdichting en in het beton herstel.

Versterking van Asfalt constructies d.m.v. glas-/koolstofvezels, basalt-/koolstofvezels wapening grids BeVepro Grid G- Grid GC en Grid BC.

Neem contact op

Heeft u een vraag, een opmerking of wilt u een offerte aanvragen? Vul het formulier in, we nemen uiterlijk binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons ook een mail sturen of ons bellen op het onderstaande nummer.


  • info@bevepro.nl

  • +31 297 303610